Tijdschrift Generator V

kunst cultuur filosofie en meer……

Ontdek de Bibliotheek van Babel

Afbeelding

Op zoek naar een boek van Borges, vind ik deze schat aan verhalen. Allereerst getroffen door de intensiteit van de foto’s, kom ik terecht in een ware bibliotheek van verhalen. De Bibliotheek van Babel is een collectief bestaande uit een vaste kern van vier personen: Jurie Florie, zijn verhalen zijn kleurrijke inkijkjes in een wereld waar dood normale dingen, mensen en gebeurtenissen de realiteit uitdagen. Rudina Coraj bekijkt de wereld door haar Nikon D70, met haar foto’s probeert ze geuren, beweging, emotie en muziek te vangen. Sara Soete schrijft verhalen die luchtig en eenvoudig aandoen, maar het weet altijd de wrange donkere kantjes haarscherp weer te geven. En Bastiaan Muller is de zakelijke kant van het verhaal, maar ook van hem zijn er verhalen te vinden.

Bibliotheek van Babel: Een Vlaams-Nederlands collectief dat verhalen wil vertellen op een eigentijdse manier. Wat niet in woorden gevangen kan worden gieten ze in beelden en klanken. Zo proberen ze eenheid te creëren tussen verschillende kunstdisciplines en bieden kunst die je niet alleen leest en ziet, maar ook hoort, voelt en proeft.

Ben je zelf een gemotiveerde schrijver of fotograaf, die het leuk vindt om het collectief te helpen, dan kun je contact met ze opnemen: team@bibliotheekvanbabel.eu

Klik hier om de wereld hun wereld te ontdekken……….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 24 april 2014 door in Doe je mee?, Verhalen en getagd als , , , , .
%d bloggers liken dit: